НКРЕКП скасувала своє рішення про підвищення тарифів на воду

Перегляди: 672

Сьогодні, 3 червня, НКРЕКП на позачерговому засіданні скасувала рішення про підвищення тарифів на водопостачання.

Про це йдеться на позачерговому засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Верховний головнокомандувач у період воєнного стану висловився проти рішення про перегляд тарифів на водопостачання та водовідведення, що є самодостатньою підставою для скасування принятого комісією рішення. При цьому прем'єр-міністр України наголосив про проведення додаткових консультацій щодо такого рішення. У зв'язку з цим пропоную скасувати постанову від 29 червня», - зазначив член комісії Олег Кострикін.

Рішення члени комісії прийняли одноголосно.

Нагадаємо, як раніше повідомляло CBN, 29 червня відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання (продовження засідання НКРЕКП від 31.05.2023), на якому ухвалили рішення прийняти постанови НКРЕКП про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення для обласних водоканалів та Укрзалізниці.