На війні з росією загинули четверо воїнів з Кіровоградщини

Перегляди: 2908

Завтра на Кіровоградщині попрощаються з трьома воїнами: зі Знам'янської та Світловодської громад, воїна з Олександрівської громади поховали сьогодні.

Як повідомляло CBN, 29 червня 2023 року старший сержант, командир відділення зенітно-артилерійського взводу, зенітно-артилерійської батареї Олександр Білий загинув, виконуючи бойове завдання в районі Новоданилівки, Пологівського району Запорізької області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чин похорону Олександра Білого розпочнеться о 8:30 біля будинку загиблого у селищі міського типу Власівка по вул. Дніпровська, буд. 4. Церемонія прощання відбудеться о 9:00 біля Власівського будинку культури.

[caption id="attachment_160411" align="alignnone" width="640"] Олександр Білий[/caption]

Сергій Куйовда загинув 2 липня внаслідок ворожого артилерійського обстрілу в населеному пункті Мала Токмачка, Запорізької області.

Чин похорону Сергія Куйовди розпочнеться о 10:30 біля будинку за адресою село Павлівка, вул. Центральна 123, о 11:30 відбудеться церемонія прощання біля Павлівського будинку культури.

[caption id="attachment_160410" align="alignnone" width="640"] Сергій Куйовда[/caption]

Про це повідомляє Світловодська міська територіальна громада у Facebook.

Дмитро Щербина загинув 23 березня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Бахмут Донецької області.

Церемонія прощання відбудеться завтра, 06 липня, о 12.00 годині, на площі Героїв Майдану у Знам'янці. Поховання на кладовищі села Петрове.

[caption id="attachment_160409" align="alignnone" width="640"] Дмитро Щербина[/caption]

Микола Карагодін з Олександрівської громади загинув 1 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання в Херсонській області.

Як повідомляє Олександрівська селищна рада у Facebook, з воїном попрощались сьогодні, 5 липня, в селі Красносілля біля місцевого Будинку культури. Поховали воїна в селі Гутницька на місцевому кладовищі.

[caption id="attachment_160408" align="alignnone" width="640"] Микола Карагодін[/caption]