У Кропивницькому нацгвадійці затримали чоловіка зі 100 грамами метамфетаміну

Перегляди: 495

У Кропивницькому під час патрулювання нацгвардійці спільно з поліцейськими затримали 36-річного чоловіка, у якого знайшли метамфетамін.

Про це повідомляє військова частина 3011 Нацгвардії України у Фейсбук.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Днями, під час несення служби у Фортечному районі Кропивницького, нацгвардійці у складі спільного пішого патруля помітили чоловіка, який побачивши правоохоронців почав нервувати. Під час поверхневого огляду у рюкзаку кропивничанина знайшли сліп-пакет з кристалічною речовиною вагою близько 100 грамів, яка за зовнішніми ознаками схожа на метамфетамін. У чоловіка також знайшли шприц із рідиною білого кольору об’ємом 3 мл.

Кропивничанина затримали. У його діях є ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За зберігання наркотичних речовин чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.