На Кіровоградщині громадянина рф засудили за розбій

Перегляди: 1127

Кіровський районний суд засудив громадянина російської федерації за розбій до 10 років позбавлення волі.

Про це йдеться у Єдиному реєстрі судових рішень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За інформацією слідства, 17 січня 2021 року уродженець Мурманської області проникнув на територію домоволодіння постраждалої, знаючи, що вона живе сама. У приміщенні котельні, де перебувала постраждала, він вдарив її штахетиною по голові, від чого жінка впала на підлогу, а нападник продовжив бити ногами потерпілій в область обличчя, голови та тулубу. Подолавши опір жінки, чоловік здавив їй шию, чим спричинив тілесні ушкодження, зокрема і струс мозку.

Переконавшись, що постраждала не може чинити опір, засуджений через незачинені вхідні двері проник всередину будинку, звідки виніс 19 418 грн.

Обвинувачений свою вину категорично не визнавав. За його словами він періодично продавав речі у ломбарди. Про наявність таких речей, йому повідомляли різні знайомі по телефону, який він спеціально використовував для вказаної мети.

Потерпіла зазначила, що нападник протягом 7-8 років проживав спільно з її донькою. Шлюб вони не реєстрували, але мали спільного сина. Потерпіла з обвинуваченим перебувала в неприязних відносинах через його поведінку, оскільки він погано поводився з її дочкою та онуком.

Зважаючи на показання свідків, а також докази, зібрані у ході слідства, суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.187 КК України, та призначити йому покарання у виді 10 (десять) років позбавлення волі із конфіскацією майна.