У Кропивницькому під час благодійного концерту зібрали понад 16 тисяч гривень для 121 бригади ТрО

Перегляди: 898

У минулу п’ятницю гурт «Компот» та кропивницький виконавець Енді Денисенко під час благодійного концерту зібрали 16 192 гривні для підтримки 121 бригади ТрО.

«Наша мета була зібрати кошти на зарядну станцію для роти розвідки 121 бригади ТрО, аби заряджати тепловізори. Енді виконав 8 україномовних пісень, а ми із гуртом виконали 14 власних пісень. Під час благодійного заходу ми зібрали 16 192 гривні. І плануємо надалі проводити такі заходи», - розповів співорганізатор заходу, колишній журналіст CBN та військовий Сергій Копотієнко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Сергія, гурт «Компот» існує з 2008 року, але тоді він був у повному складі, а зараз двоє учасників – Сергій Копотієнко та Олексій Задорожній. Тоді музиканти грали електричну музику – це були електрогітари. У місті гурт виступав у Krop:hub, артпросторі «Атмосфера МІ 2.0» та на інших місцевих локаціях.

Як повідомляло CBN, 7 липня, гурт «Компот» та виконавець Енді Денисенко виступили у кропивницькій кнайпі з благодійним концертом, аби зібрати кошти для 121 бригади ТрО.