У Кропивницькому попрощалися із загиблими воїнами (фото)

Перегляди: 7784

Сьогодні, 11 липня, у Кропивницькому провели в останню путь солдата Сергія Пича, старшого сержанта Андрія Волкова і старшого солдата Миколу Колєсніка.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сергій Пич народився 18 липня 1989 року в Глодосах Новоукраїнського району. Після того, як закінчив школу, родина переїхала до Кропивницького. Тут він вступив до юридичного інституту Харківського національного університету внутрішніх справ. З 2010 року працюав в органах правопорядку, був учасником АТО.

18 травня кулеметник стрілецького відділення Сергій Пич загинув в районі Тошківки Донецької області.

Корінний кропивничанин Андрій Волков після закінчення школи №26 вступив до машинобудівного технікуму, потім пройшов строкову службу в армії. Працював в обласній філармонії.

47-річний командир танку Андрій Волков загинув в бою під Соледаром Бахмутського району. Без батька залишилися двоє дітей.

Батьківщиною Миколи Колєсніка була Херсонщина, але з 2014 року його рідним містом став Кропивницький. Разом із дружиною виховував трьох доньок.

Серце 41-річного командира десантно-штурмового відділення перестало битися 4 липня.

Панахиду за загиблими відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.