У Кіровоградській області 93% підприємств, що працювали у довоєнний час, поновили свою діяльність (фоторепортаж)

Перегляди: 803

93% від усіх підприємств Кіровоградської області, що працювали у довоєнний час, вже поновили свою діяльність.

Вчора, 12 липня, у Кропивницькому відбулася позачергова звітно-виборча конференція Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської громадської організації «Український союз промисловців і підприємців».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серед 45 учасників, які обговорювали питання по промисловості області були присутні представники Кіровоградської ОВА, обласної та міської рад, промисловці та представники профспілок області.

Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд зазначив, що з моменту повномасштабного вторгення на Кіровоградщину релокували 84 підприємства, 75 з яких почали свою роботу.

«Крім цього 73 мільйони ми отримали з податку на прибуток підприємств. 2023 рік показав, що економіка поступово відновлюється. 93% від усіх підприємств Кіровоградської області, що працювали у довоєнний час, вже поновили свою діяльність », - зазначив Юрій Дрозд.

Крім того, на конференції обрали нову очільницю обласного відділення «Українського союзу промисловців і підприємців», нею стала гендиректор підприємства «Радій» Аліна Бегун. Євгеній Бахмач, який очолював організацію понад 11 років висловив добровільне бажання піти з посади, яку він займав з 2011 року.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN.