Фотокореспондент CBN - єдиний, хто розгадав загадку муралу в Кропивницькому

Перегляди: 4209

Учора, 14 липня, фотокореспондент CBN Ігор Філіпенко отримав плакетку від колишьного очільника Кіровоградської обласної ради Сергія Шульги за відгаданий прихований символ на муралі "Корифей Марко".

Автор стінопису Олександр Брітцев зашифрував знак інопланетянина. В якому автор закодував те саме прагнення до невідомого.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Спочатку я думав, що ця загадка - тіні у вікні. Але коли я тільки подивився, вирішив, що це знак, він був розмитий, і його важко було побачити. А потім ще раз уважно придивися, і побачив – це UFO. Я розумів, що загадка тут пов’язана з НЛО, бо там є вушка та очі, як у інопланетянина. До речі, я на початку думав, що художник заклав туди інформацію про себе. Знайти прихований символ було цікаво», - розповів у коментарі CBN фотокореспондент Ігор Філіпенко.

[caption id="attachment_161311" align="aligncenter" width="640"] Фото з фейсбук-сторінки Сергія Шульги[/caption]

Автор муралів ховає у кожному своєму стінописи «пасхалки» (це таємне місце, річ, персонаж, посилання).

Як повідомляло CBN, у центрі Кропивницького до 140-річчя заснування першого українського професійного театру Корифеїв з’явився стінопис «Корифей Марко».

Процес створення від зародження ідеї до її втілення зайняв 50 днів. Зображення заввишки 25 метрів. Історію героя стінопису – Марка Кропивницького, можна дізнатись за qr-кодом, зображеним на муралі.