ГО «Флора» визначила 10 нових координаторів екологічних кампаній Миколаївської та Кіровоградської областей

Перегляди: 741

Громадська організація «Флора» визначила 10 координаторів екологічних кампаній Миколаївської та Кіровоградської областей під час конкурсного відбору. Про це сьогодні, 17 липня, під час пресконференції розповіла заступниця виконавчого директора ГО «Флора» Ірина Мунтян.

«Громадська організація «Флора» почала впроваджувати проєкт, який має наметі посилити стійкість та захищеність екоактивістів Миколаївської та Кіровоградської областей. Бути активістом у тих умовах, які зараз є – це складно. Але бути активістом потрібно, особливо як ми бачимо під час тих катастроф, які зумовлює російська федерація. І постійно в наслідках у нас спливають екологічні питання, як усі ці події вплинуть на навколишнє середовище», - зазначила Ірина Мунтян.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми відібрали 10 координаторів екологічних кампаній Миколаївської та Кіровоградської областей, по п’ять координаторів на область. Громади, які матимуть координаторів у нашій області – Мар'янівська, Бобринецька, Світловодська, Новоукраїнська, Олександрійська. У Миколаївській області громади – Бузька, Вознесенська, Вересголовацька, Олександрівська, Снігурівська», - розповіла Ірина Мунтян.

«Флора» надасть координаторам навчання, менторський супровід, експертну та ресурсну підтримку.