У Долинській реконструюють другий будинок для військових на 72 квартири

Перегляди: 890

У Долинській ремонтують другий багатоквартирний будинок на 72 квартири для військових.

Про це розповів у коментарі CBN голова громади Євгеній Звіздовський.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Перший будинок ми запустили минулого року, уже 72 людини отримали квартири. Зараз у нас на черзі другий будинок, де є 72 квартири. Ці квартири плануємо роздати у цьому році. Усі будинки, які є у нас в місті, передали із державної власності у комунальну. Будували їх у дев’яності роки. І з того періоду до сьогодні їх не використовували. Будинки перебувають у занедбаному стані», - зазначив голова громади.

У будинку вже зробили нову покрівлю, замовили два нових ліфти, встановили вікна, проклали усі інженерні мережі заново, зараз роблять утеплення фасаду.

«Тобто кватира буде як новобудова. Ми зараз почали будівництво, і у нас завдання доробити будинок за шість місяців. Військові, які стоять на черзі із 2016 року, отримають квартири. Фінансування йде з місцевого бюджету. Це кошти комунального підприємства, на балансі якого знаходяться ці будинки, і міський бюджет», - розповів Євгеній Звіздовський.