У Кропивницькому в Дитячій міській лікарні відремонтували палати інтенсивної терапії (фото)

Перегляди: 730

У Дитячій міській лікарні відремонтували палати інтенсивної терапії в рамках плану капітального ремонту й оновлення.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада в Фейсбук.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Окремий вхід із пандусом для візочків відкрили для приймального відділення. Також вдосконалили санітарно-технічні кімнати: зробили окремі вбиральні для дітей з інвалідністю, сучасну душову кабіну з гарячою водою.

Незадовго до початку повномасштабного вторгнення відбулася реорганізація двох дитячих медичних закладів — поліклініки й стаціонарної лікарні, які об’єдналися в одному приміщенні на вулиці Шевченка. Роботи роблять поступово. На черзі ремонт іще двох палат відділення педіатрії. Завершити ці ремонти планують до початку вересня.

«У період воєнного часу ми не можемо провести капітальні ремонти, оскільки діє відповідна постанова Кабміну, згідно з якою проводиться фінансування першочергових потреб. Утім, коштом економії бюджетних коштів, ми фінансуємо поточні ремонти. Таким чином в лікарні облаштували санвузли, частину палат, опалення, підготували укриття, придбали генератор. В закладі діє точка «Спільно» міжнародного дитячого фонду ЮНІСЕФ», - зазначила очільниця управління охорони здоров’я Кропивницької міської ради Оксана Макарук, повідомляє міська рада.