Шість обʼєктів відновлять на Кіровоградщині у співпраці з Європейським інвестиційним банком

Перегляди: 507

Шість проєктів «Програми з відновлення України» реалізують на Кіровоградщині спільно з Європейським інвестиційним банком.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна рада в Фейсбуці.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Експертна робоча група з питань ініціювання, підготовки, супроводження та реалізації спільних з Європейським інвестиційним банком проєктів у рамках «Програми з відновлення України» схвалила для фінансування перелік об‘єктів у Кіровоградській області. місцевим бюджетам Кіровоградської області на реалізацію проєктів з відновлення на загальну суму 244 мільйони 185,7 тисячі гривень.

Загалом реконструюють та відремонтують 6 об’єктів у 5 громадах області:

Реконструкція очисних споруд села Катеринівки Кропивницького району;

Капітальний ремонт ДНВК «Калинонька» Новомиргородської міської ради;

Реконструкція КНП «Новоукраїнська центральна районна лікарня»;

Капітальний ремонт HBK «Олександрійський колегіум - спеціалізована школа» Олександрійської міської ради;

Капітальний ремонт Олександрійського навчально-виховного комплексу (ЗНЗ І-ІІ ступенів № 17 - ліцей) Олександрійської міської ради;

Капітальний ремонт КНП «Територіальне стоматологічне обʼєднання міської ради міста Кропивницького».

Як повідомлялось раніше, Європейський інвестиційний банк спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України оголосив старт відбору проєктів відбудови, реконструкції та капітального ремонту шкіл, дитсадків, адміністративних центрів і об’єктів ЖКГ, а також на забезпечення житлом внутрішньо-переміщених осіб. В рамках співпраці, відбулось виділення 840 мільйонів євро на реалізацію в 2023 році проєктів відновлення інфраструктури України.