Водія вантажного мікроавтобуса підозрюють у спричиненні ДТП з чотирма загиблими

Перегляди: 722

Водію вантажного мікроавтобусу повідомили про підозру за фактом порушення ним правил безпеки дорожнього руху, що спричинило зіткнення двох автобусів та загибель чотирьох людей.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура у Tелеграмі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

ДТП сталася 16 липня близько 13:50 на дорозі "Київ-Кривий Ріг".

За інформацією слідства, 25-річний підозрюваний, керуючи автомобілем Opel Vivaro, порушив правила дорожнього руху та виїхав на зустрічну смугу, що створило аварійну ситуацію пасажирському мікроавтобусу Volkswagen Crafter, який рухався назустріч. Це призвело до лобового зіткнення мікроавтобусів.

У результаті ДТП з-поміж пасажирів маршрутного автобуса - четверо загиблих, 13 людей зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості. Серед травмованих - троє дітей сімнадцяти, тринадцяти та чотирьох років.

Прокурори звернулися до суду з клопотанням щодо обрання підозрюваному водієві запобіжного заходу тримання під вартою. Триває слідство.

Як повідомляло CBN, на Кіровоградщині, на території Гурівської громади, сталася смертельна ДТП за участі двох мікроавтобусів.