На Кіровоградщині для ветеранів війни проводитимуть тренінги з працевлаштування та відкриття власного бізнесу

Перегляди: 555

На Кіровоградщині стартує реєстрація на участь у проекті «Територія відновлення та розвитку», де будуть проводити безплатні онлайн-тренінги з працевлаштування та відкриття власного бізнесу для ветеранів та членів їх сімей.

Про це повідомляє комунікаційна менеджерка проєкту «Територія відновлення та розвитку» Євгенія Цвєтанська.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тренінги починаються в серпні і триватимуть до листопада. Учасникам проєкту нададуть психологічну підтримку, навчать писати резюме, започаткувати та вести бізнес, а також допоможуть визначитися з професією.

Психологи, HR-спеціалісти та бізнес-тренери проведуть для учасників групові тренінги та індивідуальні консультації. Спочатку організують 10 тренінгів з психологічного відновлення для понад дві сотні людей.

Далі - навчальні курси для тих, хто хоче працевлаштуватися. Ветерани навчаться писати резюме, зрозуміють, як проходити співбесіди та як продемонструвати роботодавцю свої сильні сторони.

Згодом організують тренінги для тих ветеранів, хто хоче відкрити власну справу. Нам них навчать, як писати бізнес-план, розробити власний стартап та залучити кошти для своєї справи.

Насамкінець проєкт забезпечить менторською підтримкою учасників, які відкриють власну справу. Зокрема розкажуть, як продовжити справу, допоможуть провести маркетингові дослідження та просуватимуть справу.

Реєстрація за посиланням.

Тренінги проходять в рамках проєкту USAID «Економічна підтримка України»