Кропивницькі рятувальники отримали гуманітарну допомогу від західних країн (фото)

Перегляди: 852

До Кіровоградського гарнізону ДСНС прибув черговий гуманітарний вантаж від західних партнерів.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кропивницькі рятувальники отримали обладнання для порятунку людей на воді, обстеження дна акваторії водних об’єктів області та ліквідації наслідків підтоплення у населених пунктах. Це - 28 рятувальних жилетів, 17 гідрокостюмів у комплекті зі спеціальними комбінізонами до них, 14 касок для робіт на воді, 2 пари рукавиць для робіт під водою, а ще 39 пар взуття для дайвінгу та костюми для роботи на воді. Також надійшли 2 гумових надувних та 1 пластиковий човни й 2 двигуни до них, 9 потужних мотопомп різної модифікації та призначення, в тому числі плаваючі і для брудної води.

Окрім цього, отримали і піротехнічне спорядження, зокрема, саперні костюми, шоломи та захисні рукавиці, а також системи охолодження тіла та апаратного зв’язку.

До гуманітарної місії доєдналися уряди Великої Британії, США, Німеччини, Туреччини, Естонії Словацької республіки та сили Північноатлантичного альянсу.