Світловодська громада передала обладнання для військових та гуманітарну допомогу до Херсонщини (фото)

Перегляди: 416

Світловодська громада передала обладнання для військових 194 батальйону Херсону 124 бригади ТРО та гуманітарну допомогу для жителів Херсонщини.

Про це повідомляє Громадська організація «Стаття 5» у Фейсбуці.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для військових передали: потужний інверторний генератор, дві портативні зарядні станції, чотири маскувальні сітки, рятувальні жилети, плівку для облаштування воєнних таборів та бліндажів, плівка броньована, вогнегасники, зелена фарба (для застосування в маскувальних цілях), мотузки, канати, троси, жгути – різних розмірів та щільності, мішки, засоби особистої гігієни, засоби від комах тощо.

Також доставили гуманітарну допомогу: продукти, солодощі, засоби особистої гігієни для дітей та дорослих, мийні засоби, вітаміни, ліки та медичні засоби, речі для новонароджених, ковдри, постільну білизну, подушки, для дітей - олівці, фломастери, зошити, альбоми тощо. Таку допомогу направили для мешканців Херсонщини, які постраждали внаслідок затоплення, пов’язаного з підривом Каховської ГЕС.

В поїздці також взяв участь Світловодський міський голова Андрій Маліцький, який передав військовим антидронову рушницю.

Опікувалася збором та доставкою вантажу ГО "Стаття 5". Зазначається, що це не перша співпраця учасників ГО "Стаття 5" з бійцями-штурмовиками 124 бригади ТрО, адже в цьому батальйоні проходять службу понад 50 військових зі Світловодської міської територіальної громади, які безпосередньо звернулися до учасників громадської організації з проханням про допомогу.

[caption id="attachment_161950" align="alignnone" width="640"] Фото: Громадська організація Стаття 5[/caption]