Підприємство «Дніпро-Кіровоград» спрямувало 58 млн грн на погашення кредиту Світовому банку

Перегляди: 905

Обласний бюджет передбачив підтримку для ОКВП «Дніпро-Кіровоград» – 58 мільйонів гривень, які спрямували на погашення кредиту та відсотків Світовому банку.

Про це сьогодні, 26 липня, під час брифінгу повідомила директорка департаменту житлово-комунального господарства ОВА Ольга Довжук.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«49 громад Кіровоградщини для підприємства житлово-комунального господарства передбачили фінансову підтримку у 2023 році – це понад 420 мільйонів гривень. Із суми, яку передбачили громади, уже профінансували 254 мільйони гривень за перший квартал. Обласний бюджет передбачив підтримку для підприємства – 58 мільйонів гривень, які спрямували на погашення кредиту та відсотків Світовому банку. З бюджету Кропивницької міської ради виділили 70,08 мільйона гривень. Знам’янка передбачила 2 мільйони гривень, а Смоліно - 1 мільйон 490 тисяч гривень», - розповіла під час брифінгу Ольга Довжук.

На сьогодні комунальне підприємство надає послуги більше ніж 470 тисяч населенню області Кіровоградщини. 75% водопостачання населення області отримує від «Дніпро-Кіровоград».