Усі нюанси, які варто знати перед покупкою 10-літрового бойлера

Перегляди: 429

Коли в будинку немає гарячої води – це постійна незручність. Через відсутність водонагрівача в будинку з'являється безліч додаткових клопотів. На сьогодні асортимент бойлерів дивує своїм великим вибором. Наприклад, бойлер на 10 літрів має велику популярність.

Але мало хто знає, що на сайті https://comfy.ua/water-heater/vod_obem__ot-10-do-14-litrov/ можна встигнути придбати бойлер на 10 літрів за неймовірними знижками.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Навіщо потрібний бойлер на 10 літрів

Завдяки тому, що водонагрівач досить компактних розмірів, знайти місце для його установки не складе труднощів. Багато хто вважає, що бойлер на 10 літрів не здатний ніде стати у пригоді. Однак це помилкова думка. Водонагрівач на 10 літрів підійде для:

●Дачі. Ідеальне рішення для надання. 10 літрового агрегату вам

вистачить на те, щоб вмитися та помити посуд.

●Кухні. Якщо вам часто не вистачає об'єму гарячої води з бойлера, що

вже є, то 10 літровий бойлер стане прекрасним додатковим

обладнанням у вашій кухні.

Де можна встановити водонагрівач на 10 літрів

Для того, щоб водонагрівач не завдавав вам зайвих незручностей і не займав простір на кухні, існує кілька способів встановлення мініатюрного бойлера:

1.Під раковину.

2.Над раковиною.

Найпопулярнішим варіантом установки 10-літрового бойлера є під раковиною. Даний спосіб дозволяє максимально заощадити простір приміщення та забезпечує швидкий доступ до гарячої води. Установка бойлера на 10 літрів під раковиною є особливо актуальною для малогабаритних кухонь.

Менш популярний, але не гірший варіант установки водонагрівача на 10 літрів над раковиною. Даний спосіб монтажу водонагрівача чудово підходить для кухонних приміщень, де є достатньо вільного простору над раковиною. Цей варіант установки, як і попередній, також дозволяє отримати прямий доступ до гарячої води.

Переваги бойлера 10 літрів

Окрім своїх невеликих розмірів, водонагрівач на 10 літрів славиться й іншими своїми перевагами, а саме:

●Миттєве одержання гарячої води.

●Маленький об'єм бойлера гарантує економію електроенергії, тому що

немає потреби у підігріві великих резервуарів.

●Невелика ціна.

Проточний водонагрівач на 10 літрів є ідеальним рішенням для кухні. Не

важливо, де буде встановлений агрегат, він стане незамінним помічником у

вашій кухні.