Військові з Кіровоградщини загинули на війні з росією

Перегляди: 2178

Побузька, Соколівська та Бобринецька громади втратили військових на фронті.

Побузька громада повідомила, що на війні загинув Віктор Тичинський, 1984 року народження.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це повідомляє Побузька громада у Facebook

Віктор навчався в місцевій загальноосвітній школі. Далі в Ульянівському професійно-технічному училищі за спеціальністю - газоелектрозварювальник. Потім проходив строкову службу у місті Яворів, Львівської області.Військовий загинув 21 липня 2023 року внаслідок ворожого обстрілу на Лиманському напрямку. Прощатимуться з Віктором завтра, 27 липня, об 11:00 за адресою: Чернігівська область, Ніжинський район, село Бригинці (по Сумській трасі).

[caption id="attachment_162125" align="alignnone" width="478"] Віктор Тичинський[/caption]

На Донеччині загинув мешканець Бобринецької громади, Олександр Корчагін, 1972 року народження.

Про це повідомляє Леонід Кравченко, голова Бобринецької громади у Facebook.

Олександр загинув внаслідок обстрілів ворожою артилерією 23 липня. Про дату, час та місце церемонії прощання з захисником повідомлять додатково.

На війні загинув Олександр Пилипчук із Соколівської громади.

Про це повідомляє Соколівська сільська рада у Facebook.

Олександр народився 6 листопада 1971 року в селі Олено-Косогорівка. Навчався в місцевій школі, потім отримав професію ветеринара в Компаніївському коледжі ветеринарної медицини. Після навчання Олександра призвали на строкову військову службу в десантно-штурмові війська України.

У квітні 2022 року чоловік пішов добровольцем на військову службу. Військовий загинув 19 липня 2023 року в Херсонській області.

Завтра, 27 липня, о 10:00, за адресою: вулиця Гоголя,39, село Олено-Косогорівка, Кропивницького району з воїном попрощаються.

[caption id="attachment_162126" align="alignnone" width="641"] Олександр Пилипчук[/caption]