На Кіровоградщині чоловіка, який вбив свою дружину, засудили до довічного ув'язнення

Перегляди: 801

Учора, 27 липня, Знам’янський суд виніс вирок чоловіку, який вбив свою дружину з особливою жорстокістю, та засудив його до довічного ув'язнення.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Суду передали неспростовні докази причетності чоловіка до злочину, які судовою інстанцією були повністю підтримані та враховані. Засудженийпопри докази його вини, не лише не розкаявся у вчиненому, вказував на свою невинуватість у злочині та намагався перекласти усю провину на потерпілу жінку.

Подія сталася у листопаді 2018 року у селі Цибулеве Знам’янського району Кіровоградщини. Між подружжям того дня виник конфлікт, у розпал якого чоловік схопив місткість з бензином, вилив його на потерпілу та підпалив. Жінка, обійнята вогнем, вибігла з подвір’я на вулицю, де їй надали допомогу сусіди. У результаті її тіло зазнало понад 70% опіків. Травми виявилися не сумісними із життям. Потерпіла померла в лікарні за кілька днів після події.