У Кропивницькому відкрився простір психологічної підтримки (фото)

Перегляди: 557

У Кропивницькому запрацював простір психологічної підтримки та емоційного розвантаження за адресою вул Гоголя 79.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Простір започаткували учні Кропивницького професійного ліцею сфери послуг та торгівлі в рамках реалізації проєкту UPSHIFT за підтримки дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Основна цільова аудиторія – молодь, яка не тільки братиме участь у тренінгах, а й на рівні з професійними психологами проводитиме їх.

«Якщо ми з молоді виховаємо свідомих, розумних і розуміючих людей, то домашнього насилля у перспективі не буде! Ми на порозі ініціативи, котра стане прикладом, як отримати новий, якісний зріз суспільства», - зазначила заступниця начальника Кіровоградської ОВА, депутатка Кропивницької міської ради Катерина Колтунова.

Простір емоційного розвантаження – простір для тих, хто потребує психологічної допомоги чи шукає спокою, підтримки у звичайній приватній розмові.

Це простір для тих, хто потерпав чи досі потерпає від домашнього насилля, а також місце, де всі охочі зможуть навчитися толерантності та повноцінній взаємодії один з одним.

[caption id="attachment_162843" align="alignnone" width="640"] Фото: Кропивницька міська рада[/caption]