У Кропивницькому провели автопробіг на підтримку полонених захисників Маріуполя (фоторепортаж)

Перегляди: 959

Сьогодні, 6 серпня, у Кропивницькому провели автопробіг на підтримку полонених захисників Маріуполя та презентували фотовиставку «Вони досі у полоні».

До заходу долучилися рідні та близькі військовополонених захисників «Азовсталі», які чекають свої рідних другий рік з полону.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Головна мета заходу – повернути наших рідних додому. Третього вересня у тому році ми робили подібний захід. Це був мотопробіг, а сьогодні формат акції – автопробіг.  Учасники заходу проїхали від Гаю десантників до Епіцентру через площу Героїв Майдану», - розповіла у коментарі CBN організаторка автопробігу Жанна Зубрицька

«Мій батько полонений. Він стояв на захисті Маріуполя. Спочатку був у 36-ї бригаді морської піхоти, а потім його перевели у 501-й батальйон, і у складі цього батальйону потрапив у полон. Там він знаходиться уже 16 місяців, і 501-й батальйон взагалі не обмінюють. Ми хочемо нагадати, що вони також були на захисті Маріуполя, бо за морську піхоту мало говорять. Хочемо, аби до обміну долучили 501-й батальйон. Зараз страшно, бо ти не розумієш, чому їх не обмінюють, і чи взагалі їх повернуть», - говорить донька військового полоненого Катерина Носаль.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.