Телеканал «Вітер» змінює формат своєї роботи

Перегляди: 1188

З 4 серпня телеканал «Вітер» переформатовує свою роботу: припиняє мовлення в ефірі цифрової мережі DVB-T2 та підсилює роботу з онлайн платформами.

«У телевізійному просторі нашої області нас більше немає. У березні минулого року ми стояли на межі припинення своєї діяльності. Водночас від Національної ради з питань телебачення та радіомовлення прозвучала пропозиція не просто не відключатися, а навпаки - взяти ще чотири вільні частоти і мовити на всю область. Мене завірили, що на період воєнного стану ми нічого не будемо платити, що держава візьме на себе всі клопоти. Але цього так і не сталося. Тому ми отримали кілька повідомлень про припинення трансляції, якщо ми не візьмемо на себе зобов'язання оплачувати 100% мовлення. Але платити ми за це не можемо, як і не могли платити у березні минулого року», – розповів на брифінгу директор «Центральноукраїнського бюро новин» Вадим Мурований.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У зв'язку з цим телеканал «Вітер» переходить на роботу з онлайн платформами.

«Залишаться ток-шоу та наші телевізійні новини у тих форматах, які потребують ютуб та соціальні мережі. Ми переформатуємо наше бачення та постараємося покращити і розширити свою роботу в інтернеті», – зазначив Вадим Мурований.