Все про бойлери Bosch: переваги та недоліки

Перегляди: 489

Гаряча вода в будинку – один із основних критеріїв комфорту в будинку. Максимально ефективний підігрів води може забезпечити бойлер Бош.

Багато покупців віддають перевагу в придбанні бойлера Бош через сайт https://comfy.ua/ua/water-heater/brand__bosch/. Але чому все більше людей віддають перевагу цій марці? Далі розповідаємо про це.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Види бойлерів Bosch

Компанія Бош є найпопулярнішим виробником технологій та техніки. Завдяки розвитку компанії водонагрівачі надаються в магазини різного типу:

● газові

● електричні

● непрямого нагріву

Найпопулярнішим видом водонагрівача є електричний. Електричний бойлер простий у монтажі, легкий у використанні та має доступну вартість. Газові нагрівачі води вважаються більш економічними, але їх установка може тривати триваліший час, ніж установка електричного приладу.

Переваги і недоліки

Водонагрівачі Бош неспроста мають велику репутацію та високу проданість. До переваг водонагрівачів можна віднести:

● економічність;

● довгий термін експлуатації;

● швидкість нагрівання води;

● безпека роботи приладу;

● наявність термометрів чи дисплеїв;

● ефективність;

● широкий вибір моделей;

● можливість ремонту, за потреби;

● сучасний дизайн;

● еталонна якість;

● точність нагріву води.

Не дивлячись на великий послужний список бойлерів Бош, вони, як і будь-які інші водонагрівачі, також мають недоліки:

● енергозалежність;

● габаритність;

● дороге обслуговування.

Основні критерії вибору

Щоб правильно підібрати нагрівач для води необхідно не тільки відштовхуватися від вартості апарату, а й враховувати безліч інших критеріїв, а саме:

● Об'єм бака.

● Матеріал бойлера

● Нагрівальний пристрій.

● Спосіб установки.

Насамперед, варто визначитися, для яких цілей вам необхідний водонагрівач і скільки людей його використовуватиме. Якщо бойлер потрібен лише для миття посуду, то 15 л вам буде достатньо. Якщо сім'ї з двох осіб необхідно використовувати бойлер для технічних потреб та гігієнічних потреб, необхідно придбати бойлер на 100 л.

Щоб водонагрівач прослужив якомога довше, варто звертати увагу на моделі, які мають всередині покриття емаллю. Необхідно приділити увагу формі бака бойлера. Наприклад, циліндричні водонагрівачі читаються найпопулярнішими моделями, хоча займають багато місця. Прямокутні баки дозволяють набагато більше заощадити простору.