Кіровоградська облрада визначила своїх представників в конкурсній комісії з обрання керівника Театру корифеїв

Перегляди: 1143

Кіровоградська обласна рада визначила своїх трьох представників в конкурсній комісії на посаду директора-художнього керівника театру імені Кропивницького.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна рада у Телеграмі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Представниками від облради будуть відомі в театральних колах особи. Мова йде про актора, народного артиста України Богдана Бенюка, театрального критика, заслуженого діяча мистецтв України Сергія Васильєва та театрознавицю, педагогиню, докторку мистецтвознавства Ганну Веселовську.

Громадські організації, які мають безпосереднє відношення до театральної діяльності, делегували до конкурсної комісії 9 своїх представників. Втім, їх може бути більше, адже документи приймаються до 13 серпня включно.

У зв’язку з цим, 14 серпня 2023 року, у кабінеті №208 приміщення обласної ради відбудеться засідання відповідної комісії, яка шляхом жеребкування обере із заявлених осіб трьох представників.

Початок - о 10-00 год. Відвідати захід може кожний охочий.

Як повідомляло CBN, Кіровоградська обласна рада оголосила конкурс на посаду директора Театру корифеїв. Під час прессконференції пізніше, директор-художній керівник В’ячеслав Вандрашек заявив про тиск зі сторони обласної ради: неофіційно просять звільнитися, а офіційно – проведуть конкурс на заміщення вакансії.