На підготовку до опалювального сезону на Кіровоградщині передбачили майже 365 мільйонів гривень

Перегляди: 587

На Кіровоградщині для підготовки до опалювального періоду передбачили видатки з місцевих бюджетів та власні кошти підприємств на майже 365 мільйонів гривень. Про це сьогодні, 17 серпня, під час брифінгу повідомила заступниця директорки департаменту ЖКГ Кіровоградської ОВА Інна Табалова.

«У тепловому господарстві області підготовили 343 котельні, 232,6 кілометрів теплових мереж, 20 теплових пунктів, заготовили 6,9 тисяч тонн вугілля та 6 тисяч складометрів дров, і майже 2,5 тонни палет. У водопровідному-водоканалізаційному господарстві підготовили 10 кілометрів водопровідних мереж – це 80 відсотків, 1,6 кілометрів каналізаційних мереж – це 71 відсотків. 26 водопровідних та 42  каналізаційних насосних станцій, і 90 свердлових. Підготували 134 одиниці техніки. У наявності 11,8  тисяч тонн посипкового матеріалу та реагентів», - розповіла Інна Табалова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами заступниці директорки департаменту ЖКГ Кіровоградської ОВА, влада підготувалася до виникнення надзвичайних ситуації взимку. Вони створили 60 аварійних бригад. Загальна кількість 365 осіб, які забезпечені відповідною технікою.