У Кропивницькому попрощалися із загиблими військовими (фото)

Перегляди: 3396

Сьогодні, 17 серпня, у Кропивницькому провели в останню путь солдатів Максима Наточия, Миколу Заболотного і Максима Вихристенка, які загинули на війні з росією.

Про це повідомила Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Максим Наточий народився 31 серпня 1986 року в Кропивницькому. Закінчив школу №32, потім отримав диплом фінансиста у Відкритому міжнародному університеті розвитку людини “Україна”. У 2012 році Максим створив сім’ю, разом з дружиною Іриною виховував сина Олега.

До лав ЗСУ Максим став 15 лютого 2023 року, командував протитанковим відділенням взводу вогневої підтримки десантно-штурмової роти.

Військовий загинув 14 серпня неподалік Новомихайлівки Покровського району Донецької області.

Микола Заболотний народився 10 липня 1982 року. Після закінчення школи №22 вступив до будівельного технікуму, працював за спеціальністю.

На війні з 1 лютого 2023 року, служив бійцем механізованого відділення. Загинув 26 липня при виконанні бойових завдань в районі населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області.

Максим Вихристенко народився 16 липня 1986 року в Кропивницькому. Навчався у школі №30, після закінчення дев’ятого класу пішов працювати на завод, опанував професію зварювальника.

У червні 2023 року чоловіка мобілізували до ЗСУ, служив гранатометником. Військовий загинув 9 серпня неподалік Кліщіївки Бахмутського району.

Поховали воїнів на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища.