У Кропивницькому проходить волонтерський ярмарок (фоторепортаж)

Перегляди: 1109

Сьогодні, 18 серпня, у Кропивницьому на площі перед міською радою проходить ярмарок волонтерів з усіх куточків Кіровоградщини.

На ярмарок зі своїм крамом прибули волонтери з Кропивницького, Новомиргорода, Помічної, Олександрівки, Розумівки та інших громад Кіровоградщини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Продавали переважно продукти харчування та текстиль власного виробництва. Усі зібрані кошти перенаправлять на потреби ЗСУ.

«Сьогодні на ярмарці ми представляємо соціальне підприємство "Одяг для українців", яке було засноване на базі волонтерського центру "Нескорені" в Олександрівці. У нашому соціальному працюють переселенці. За пів року наше підприємство відправило понад пів мільйона гривень, тобто одягнули близько 700 воїнів. Наша унікальна розбробка - безкаркасні ноші, які можуть витримувати до 300 кілограм», - розповіли волонтери спілки "Нескорені" з Олександрівки.

Окрім того на ярмарці свої товари представили крафтовики міста та області. Усі охочі могли придбати смаколики, букети квітів, випічку та декоративні вироби.

Ярмарок працюватиме приблизно до 16:00.

Деталі - у фоторепортажі Ігоря Філіпенка.