Художниця з Кропивницького дебютувала як поетеса з віршами про війну (фоторепортаж)

Перегляди: 671

Учора, 19 серпня, в кнайпі «Бамбетель» провели фестиваль «Характерник», під час якого кропивницька художниця Ольга Краснопольська дебютувала як поетеса з віршами про війну.

«Зараз актуальна тема відродження усього пов’язаного глибокими сенсами. Сьогодні мене запросила сюди голова обласної спілки письменників Надія Гармазій, запросила як поетесу. Вона знала мою творчість по фейсбуку, і сказала, що мені треба спробувати виступити. Тому у мене сьогодні дебют в якості поетеси, бо як художниця я давно проводила виставки картин. Як поета мене знали тільки друзі, які підписані на мої соціальні мережі. Буде 15 віршів, їхня тематика – війна», - розповіла Ольга Краснопольська.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У майбутному Ольга планує видати книгу віршів.

Мета фестиваля «Характерник» – це підтримка традицій козацтва сьогодні. Також, під час заходу збирали кошти на підтримку військових.

На заході виступали: гурт «Компот», Енді Денисенко, Олександр Кир'янов. Були також майстер-класи з плетіння паракордових браслетів та книжковий ярмарок.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN