Переваги моторного мастила 5W-30 бренду Motul

Перегляди: 553

Чому всі обирають Motul? Які переваги у мастила 5W-30? Коли варто його використовувати? Детально в статті.

Motul 5W-30 — це лінійка синтетичних олив. Покращені характеристики, які забезпечує фірмовий пакет присадок, зробили продукти серії популярними серед водіїв і спеціалістів сервісного обслуговування. Уся олива Motul 5w-30 виробляється на заводських потужностях у Франції, що є гарантією якості кожної партії продуктів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Переваги мастила Motul 5W-30

Базове мастило виробляється за технологією синтезу, заснованою на випаровуванні та конденсації. Так досягається однорідність і чистота основи. На виході виробник отримує оливу без домішок сірки, фосфору, важких металів та інших речовин, що утворюють нагар та шламові відкладення у двигуні. В основу додаються присадки, завдяки чому мастила наділяються унікальними параметрами в'язкості, опору окислювальним процесам. До плюсів використання продуктів лінійки експерти також відносять зниження тертя між поверхнями, якісне заповнення мікроскопічних тріщин і вирівнювання поверхні.

Виробник Motul пропонує оливи 5W-30 в асортименті. Вибрати продукт можна для будь-якого автомобіля, режиму водіння та виду пального. Окремо виділено лінійку спортивних мастил, продуктів для мотоциклетної та вантажної техніки.

Серії оливи Мотюль 5W-30

На ринку представлені серії Motul 5W-30:

  1. 8100. Оливи на основі ПАТ із різними головними характеристиками: Eco — зниження витрати палива, Х — ефективний захист мотора, Clean — зниження вихлопних викидів для відповідності стандартам Euro.
  2. 6100. Лінійка напівсинтетичних мастил, що виробляються за технологією Technosyntese. Мастильні рідини містять до 75% синтетичних компонентів. Оливи серії рекомендовані для використання як у нових моторах, так і в зношених двигунах.
  3. Specific. Лінійка олив створена за співпраці з провідними автомобільними концернами. Продукти розроблені для певних двигунів і можуть використовуватися в гарантійний період. Під час розробки мастил враховано всі нюанси двигунів різних фірм-виробників, року випуску, режими роботи.
  4. 300V. Лінійка спортивних мастил для захисту двигунів, що працюють у режимах з особливим навантаженням.
  5. LCV. Лінійка мастил для легкої комерційної техніки, що працює на різних видах пального та у важких умовах. Оливи серії мають чудові захисні, мийні властивості, стійкість до старіння, хорошу текучість за низьких температур і міцну мастильну плівку в разі нерегулярних високих навантажень.

У магазині AutoBaza можна купити мастило Motul 5W-30 за вигідною ціною. Використовуйте фільтр, щоб підібрати в каталозі компанії продукт за потрібними характеристиками. Доставка замовлень здійснюється по всій Україні.