У Кропивницькому провели в останню путь загиблих військових (фото)

Перегляди: 4441

Сьогодні, 22 серпня, на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного провели в останню путь солдата Віталія Головатого, сержанта Олександра Гончарова і матроса Олексія Лабутіна.

Про це повідомила Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Віталій Головатий народився у селі Лиса Гора на Миколаївщині. Рано став сиротою, отримав базову середню освіту у Піщанобрідській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті. В 2022 році закінчив у Кропивницькому Центральноукраїнський професійний будівельний ліцей. У лютому 2023 року уклав контракт із ЗСУ.

19-річний розвідник-навідник загинув 15 серпня 2023 року неподалік Мар'їнки Донецької області.

Олександр Гончаров народився 15 вересня 1997 року в селі Темирівка Гуляйпільського району Запорізької області. Після закінчення школи здобув спеціальність фармація в Бердянському медичному фаховому коледжі, потім було навчання у вузі, служба за контрактом в ЗСУ, пройшов шлях від розвідника до заступника командира групи.

Сержант Олександр Гончаров загинув в бою 14 вересня неподалік Роботиного Пологівського району Запорізької області.

Олексій Лабутін родом із села Овсяниківка Катеринівської громади Кропивницького району. Народився 12 вересня 1984 року, навчався в Івано-Благодатненській школі. В перші дні повномасштабного вторгнення Олексія мобілізували до лав ЗСУ. Служив кулеметником взводу снайперів.

Олексій Лабутін мав позивний «Мажор». Він загинув 12 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу Урожайного Волноваського району Донецької області. У нього залишилися дружина, 13-річний син Іван, батько, матір, сестра.

Панахиду за загиблими відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.