Онуфріївська громада провела в останню путь військового (фото)

Перегляди: 536

Учора, 22 серпня, Онуфріївська громада провела в останню путь військового Анатолія Галету.

Про це повідомила Онуфріївська селищна рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Анатолій народився 11 травня 1978 року в Онуфріївці. Закінчивши 8 класів місцевої школи, влаштувався працювати на Кременчуцький автозавод. Одночасно з роботою навчався у вечірній школі. У Кременчуці познайомився зі своєю майбутньою дружиною Оксаною, у 2002 році вони створили сім’ю.

Потім Анатолій змінив місце роботи, працював у приватній фірмі збиральником меблів. У 2020 році чоловік влаштувався молодшим приймальником товарів в мережі супермаркетів АТБ.

19 січня 2023 року чоловіка мобілізували на військову службу. Протягом трьох місяців перебував в учбовій частині. Потім він поїхав у Німеччину, де проходив навчання впродовж місяця. Далі військового відправили на Донеччину. Анатолій брав участь у бойових діях поблизу населеного пункту Костянтинівка, де отримав травму і був місяць на лікуванні. Далі він знову пішов на службу.

21 червня 2023 року чоловіка доставили до лікарні імені Мечникова у Дніпрі. Там лікарі боролися за його життя вісім днів, а далі Анатолія евакуювали до медичного закладу у Вінниці, де він пережив три зупинки серця, остання з яких була смертельною.