Фахівці з Кіровоградщини відновили близько пів сотні будинків у деокупованому селі на Херсонщині (фото)

Перегляди: 1080

Будівельні бригади з Кіровоградщини перекрили та відремонтували близько пів сотні пошкоджених будинків в деокупованій Малій Олександрівці на Херсонщині.

Про це повідомив начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович в Телеграмі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Продовжуємо реалізацію масштабного проєкту «Пліч-о-пліч». В Малій Олександрівці триває відбудова, якою займаються будівельні бригади з чотирьох районів Кіровоградщини. Фахівці забеспечені не лише інструментами, а й будівельними матеріалами. Виготовлені десятки склопакетів, дверних полотен, доставлені сотні метрів деревини та покрівель. Половина будінків вже практично перекриті та відремонтовані», - зазначив Андрій Райкович.

Як повідомляло CBN, загалом 101 об'єкт в Малій Олександрівці постраждав внаслідок російської окупації. Серед них 7 повністю знищених будинків, розбитий магазин та комунальні заклади.

Також Кіровоградська ОВА повідомила, про початок організаційної роботи в рамках другої черги програми - відновлення ще в 10 селах Херсонщини. Деталі в ОВА не повідомили та зазначили, що оприлюднять згодом під час пресбрифінгу.