У Кропивницькому попрощалися із загиблими військовими (фото)

Перегляди: 3895

Сьогодні, 25 серпня, у Кропивницькому попрощалися із загиблими воїнами: старшим солдатом Максимом Чебаном, старшим матросом Олексієм Івановим та солдатом Валентином Касінцем.

Про це повідомила Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Максим Чебан народився 29 серпня 1998 року в Кропивницькому, після закінчення школи №2 вступив до Криворізького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, вищу освіту здобув у Центральноукраїнському національному технічному університеті. З 2018 по 2021 рік служив за контрактом в лавах 3-го полку спеціального призначення імені Святослава Хороброго. У 2022 році, з початком повномасштабного вторгнення, був призваний до лав ЗСУ.

13 серпня розвідник Максим Чебан загинув в районі села Роботине Запорізької області.

Уродженець Криму Олексій Іванов переїхав до Кропивницького разом із батьками у 1983 році. Закінчив школу №20, вивчився на зварювальника, відслужив строкову в лавах Національної гвардії, працював будівельником. Після початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов на війну, приєднався до славетних лав морської піхоти.

45-річний воїн загинув 17 серпня у Волноваському районі Донецької області.

Валентин Касінець народився 24 серпня 1979 року в селі Велика Чичеліївка колишнього Новгородківського, а нині Кропивницького району. Після школи здобув спеціальність телемайстра, працював на різних підприємствах Кропивницького. У лютому нинішнього року його мобілізували до ЗСУ. служив навідником механізованого відділення.

15 липня солдат Іван Касінець загинув під Бахмутом, неподалік села Кліщіївка.

Панахиду за загиблими відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.