У Кропивницькому провели забіг в пам'ять про загиблих воїнів (фоторепортаж)

Перегляди: 1120

З 26 серпня на Кіровоградщині проходить всеукраїнський патріотичний забіг в пам'ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

Організатори: Кіровоградська обласна військова адміністрація та ГО «Єдина родина Кропивничинни».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Забіг "Шаную воїнів, біжу за Героїв України" ми вже втретє проводимо у Кропивницькому, вперше забіг був у 2021 році за участі трьохсот охочих. У цьому році ми створили анкету, де учасники мали зареєструватися, відповідно за підрахунками реєстрації це 55 осіб, але з однієї родини інколи й декілька осіб буває, з однієї, прикладом, було шестеро. Тому забіг сьогодні налічує близько 120-150 осіб», - розповіла CBN Олена Степанок, голова ГО «Єдина родина Кропивниччини».

Забіг проводиться у декілька етапів, з дотриманням усіх безпекових питань, за присутності медиків.

Захід є щорічною патріотичною традицією вшанування воїнів, які загинули під час російсько-української війни. Це спосіб подякувати та підтримати близьких воїнів, об’єднання ветеранів та діючих військовослужбовців, службовців сектору безпеки та оборони України, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, вшанування пам’яті героїв.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.