Кіровоградська обласна прокуратура закупила протигази на майже 100 тисяч гривень

Перегляди: 1316

Кіровоградська обласна прокуратура закупила 40 протигазів на 99 200 гривень.

Про це йдеться на сайті електронних закупівель Prozorro.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тендер на закупівлю сорока протигазів ГП-7 CBRN Кіровоградська обласна прокуратура опублікувала 28 липня. В інформації, опублікованій того ж дня, йдеться, що переможцем торгів став ФОП Ганзієнко Марина Сергіївна. Срок надання послуг, тобто постачання протигазів - 15 вересня.

CBN звернулося до прокуратури з інформаційним запитом щодо призначення протигазів.

«Розголошення вищевказаної інформації з обмеженим доступом в умовах запровадженого на цей час воєнного стану та повномасштабного вторгнення збройних сил Російської Федерації може спричинити істотну шкоду інтересам національної безпеки, територіальної цілісності держави, оскільки здатне негативно вплинути на виконання органами прокуратури своїх функцій, зокрема щодо координації роботи правоохоронних органів у сфері протидії злочинності, в тому числі у запобіганні заворушенням чи кримінальним правопорушенням. Зазначені обставини свідчать, що шкода від оприлюднення такої інформації переважає суспільний інтерес в її отриманні», - відповіли у прокуратурі.

Протигази ГП-7 CBRN - цивільні засоби індивідуального захисту (ЗІЗ), які використовуються для убезпечення населення від загроз хімічного типу.