Смолінська та Новоархангельська громади отримали нові реанімобілі (фото)

Перегляди: 928

Смолінська та Новоархангельська територіальні громади отримали нові реанімобілі класу «В» в рамках програми Міністерства охорони здоров’я України.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна рада у Telegram.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ще два реанімобілі передали Смолінській та Новоархангельській громадам. Минулого місяця такі «швидкі» класу «В» отримали жителі Рівнянської і Злинської ТГ. Процес оновлення бази екстреної медичної допомоги продовжується. Беззаперечно, в цьому є необхідність, особливо враховуючи, що обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф від початку повномасштабного вторгнення віддав військовим 39 «швидких», а бригади Центру постійно надають медичну допомогу на деокупованих територіях України», – зазначив голова обласної ради Юрій Дрозд.

«Нові сучасні автомобілі працюватимуть безпосередньо на територіях громад. Вони оснащені електрокардіографом, дефібрилятором, пульсоксиметром, пневматичними шинами, кисневим концентратором, шийними комірцями та набором для надання екстреної допомоги», – розповів гендиректор Центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф у Кіровоградській області Олександр Ярошенко.