У школах Кіровоградщини навчаються понад 94 тисячі дітей

Перегляди: 872

У школи Кіровоградщини на навчання пішли 94 тисячі дітей. Про це сьогодні, 5 вересня, під час брифінгу розповіла начальниця обласного департаменту освіти та науки Ельза Лещенко.

«На сьогодні на Кіровоградщині у перший клас пішли 7 721 учень. Нині в області працюють 433 школи. Деякі школи в області об’єдналися. На кінець навчального року було 96 тисяч дітей, на початок цього навчального року - 94 тисячі дітей. На сьогодні певна кількість шкіл навчається офлайн, певна кількість – змішане навчання, а відсотка шкіл, які перейшли на навчання онлайн нема. Є школи, які цей тиждень навчаються онлайн. Це у Долинській, Надлацькій, Устинівській, Завадівській, Суботівській, Новомиргородській громадах. Усього – 16 шкіл», - розповіла Ельза Лещенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами посадовиці, станом на перше вересня на Кіровоградщині зареєстрували дітей шкільного віку ВПО - 12 тисяч 716. У школах зареєстрували 3 912 дітей.