На Кіровоградщині у ДТП загинув сержант разом з 8-річною донькою

Перегляди: 2127

27 серпня у ДТП на Кіровоградщині загинули військовий та його 8-річна донька.

Про це повідомляє УНІАН.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як стверджує видання, 40-річний сержант приїхав у відпустку. Разом з донькою та дружиною вирушили на захід України, щоб відвідати батька. Сім'я поверталася додому, за кермом Skoda Octavia Tour був військовий, його дружина сиділа поряд на пасажирському сидінні, а донька була позаду за кріслом водія.

Як повідомляло CBN, аварія сталась 27 серпня на автошляху Стрий-Ізварине біля села Пятихатки Смолінської СТГ Новоукраїнського району.

Видання Obozrevatel своєю чергою зазначає, що удар припав на сторону водія, внаслідок чого він отримав переломи грудної клітки, ребер, таза, роздроблена нога, відкритий перелом ліктя. Водій загинув на місці від травматичного шоку. Дружину військового та доньку відвезли до дитячої обласної лікарні. Дівчинку помістили в реанімацію з черепно-мозковою травмою, але за кілька хвилин вийшов лікар і сказав, що вона померла. Після цього у дружини воїна стався інсульт.

Повідомляється, що водій, якого підозрюють у спричиненні цього ДТП, був за кермом нетверезим.

Як повідомляло CBN, водію, який спричинив смертельну аварію, обрали запобіжний захід тримання під вартою без права внесення застави.