Театр корифеїв долучився до флешмобу на підтримку херсонського фестивалю «Мельпомена Таврії» (фото)

Перегляди: 916

Сьогодні, 7 вересня, Театр корифеїв долучився до всеукраїнського флешмобу на підтримку херсонського театрального фестивалю «Мельпомена Таврії», який цього року проходитиме дистанційно.

«Мета цієї акції дуже важлива. Всі театри України зокрема і найстаріший - Театр корифеїв, долучаються до підтримки одного з найпотужніших фестивалів "Мельпомена Таврії". Для будь-якого театру честь брати участь у фестивалі, але, на жаль, через війну та неможливість творчого нормального процесу, всі театри підтримують цей флешмоб. Фестиваль існуватиме навіть дистанційно, адже це стимулює людей, підіймає їх дух та мотивацію. Ми мали повезти на цей фестиваль виставу "Бондарівна", але через ті проблеми, які існують, виставу покажуть завтра у нашому театрі», - розповів режисер-постановник Театру корифеїв Сергій Курчев.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Міжнародний театральний фестиваль «Мельпомена Таврії» — щорічний театральний міжнародний фестиваль, що проходить у Херсоні у середині червня. Заснований у 1999 році. Метою фестивалю є популяризація театру, підйом його авторитету, обмін досвідом між творчими колективами та ознайомлення глядача з різними театрами України.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN