На мосту в Піщаному Броді призупинили роботи (фото)

Перегляди: 1318

На мосту в Піщаному Броді в Олександрійській громаді призупинили роботи.

Про це повідомляє міський голова Олександрії Сергій Кузьменко у телеграм-каналі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Причина припинення роботи - занепокоєння діями підрядника, який проводить реконструкцію мосту. До мене неодноразово звертались жителі Ізмайлівського старостинського округу», - повідомив Кузьменко.

За його словами, до повномасштабного вторгнення почалась реконструкція мосту за кошти обласного дорожнього фонду. Договір уклали замовник ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг» та підрядник ТОВ «Містобудівельний загін №122». У 2021 році тут демонтували частину бетонних конструкцій та встановили тимчасове шпунтоване огородження для захисту берегів. Далі через війну роботи призупинили.

Нині підрядник намагається демонтувати шпунтоване огородження. Оскільки міст розміщений на річці Інгулець, рівень води в ній підвищується через зруйнування Каховської ГЕС. Відповідно – є загроза підтоплення території Піщаний Брід.

«На сьогодні роботи призупинені. Я вже звернувся із листом до голови ОВА Андрія Райковича із проханням втрутитись у ситуацію і завершити реконструкцію мосту», - написав Сергій Кузьменко.