ПриватБанк збирає кошти на підтримку дітей, які опинилися без батьківського піклування через війну

Перегляди: 1277

ПриватБанк разом із громадською організацією «Мрія дітей України» збирають гроші на позашкільну освіту дітей, які опинились без батьківського піклування через війну.

Про це повідомили у пресслужбі ПриватБанку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проєкт «Свої діти» має на меті забезпечити можливостями для навчання і підтримати розвиток таких дітей через гуртки, курси, спеціалізовані заняття.

«Із втратою батька чи мами у дитини не повинно закінчуватися дитинство. І в наших з вами силах зробити так, щоб це дитинство було наповнене увагою та турботою. Наша організація має великий досвід підтримки дітей, що залишились без батьківського піклування. Долучайтесь до програми. Кожен, хто рятує одне життя - рятує світ», - говорить голова громадської організації «Мрія дітей України» Дана Ярова.

Зробити внесок на підтримку програми можна з будь-якої за допомогою зручних сервісів ПриватБанку: через меню «Добро» Приват24, через сайт dobro.privatbank.ua, у банкоматі чи терміналі ПриватБанку (розділ «Благодійність») та у касах банку. А також за посиланням: https://privatbank.ua/cpa/our-children