У Кропивницькому нагородили спортсменів з нагоди Дня фізкультури та спорту (фоторепортаж)

Перегляди: 1276

Під час урочистостей нагородили тренерів, спортсменів та привітали працівників галузі та ветеранів спорту з професійним святом.

Як повідомляв ректор Центральноукраїнського державного університету Євген Соболь у Facebook, серед нагороджених також є студенти та викладачі університету.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Церемонія відбулась на стадіоні ЦДУ, який нещодавно оновили.

Як раніше зазначав ректор університету Євген Соболь, нині студенти університету та спортсмени мають новий простір для занять з регулярним доглядом.

Про відзнаки, які були вручені на церемонії, повідомила Кіровоградська обласна рада.

ВІдзнаки Міністерства молоді та спорту України, а саме званням «Майстер спорту України» удостоєнні Дар’я Григор’єва (художня гімнастика), Максим Даценко (спортивна гімнастика), Максим Дерев’янко (військово-спортивні багатоборства), Софія Єлізарова (художня гімнастика), Анастасія Задворна (художня гімнастика), Єва Кишлян (художня гімнастика), Ілля Попов (легка атлетика), Сергій Расторгуєв (військово-спортивні багатоборства), Дмитро Селевко (бокс), Єлизавета Теплова (художня гімнастика), Олег Тикул (легка атлетика).

Подяки Кіровоградської обласної ради оголосили Руслану Дейкуну – тренеру-викладачу з бейсболу обласної СДЮШОР-2, Володимиру Довгаленку – голові ГО «Міський гандбольний клуб «Локомотив», Олександру Коренкову – тренеру-викладачу з боротьби грепплінг ДЮСШ Долинської міськради, Сергію Лисицькому – тренеру-викладачу з футболу комплексної ДЮСШ № 1 Світловодської міськради, Дмитру Лімаренку – тренеру-викладачу з бейсболу обласної СДЮШОР-2, Роману Лопаті – тренеру-викладачу з бейсболу обласної СДЮШОР-2, Василю Маєвському – тренеру-викладачу з гімнастики спортивної обласної СДЮШО «Надія», Володимиру Малику – вчителю фізичної культури Бобринецького ліцею №2, Євгенію Пархоменку – тренеру-викладачу з боксу обласної СДЮШОР-2, Наталії Підкопайло – інструктору-методисту обласної СДЮШОР-2, Ігорю Поплавку – тренеру-викладачу з легкої атлетики Знам’янської комплексної ДЮСШ, Олександру Редозубову – тренеру-викладачу з тенісу настільного реабілітаційної ДЮСШ «Інваспорт».

Щорічно в Україні День фізкультури та спорту відзначається в другу суботу вересня. У цей день вітають як професійних спортсменів і тренерів, так і всіх прихильників активного способу життя.

Фото Ігор Філіпенко, CBN.