У Кропивницькому влаштували навчання з надання першої медичної допомоги (фоторепортаж)

Перегляди: 932

Сьогодні, 8 вересня, у Кропивницькому з нагоди Всесвітнього дня надання першої медичної допомоги проводять інформаційно-навчальну акцію.

«Сьогодні в переддень Всесвітнього дня надання першої медичної допомоги за ініціативи Управління з питань цивільного захисту ОВА організували даний захід. Мета акції – популяризація цивільного населення правил дій в надзвичайних ситуаціях та як надавати першу медичну допомогу. До заходу долучилися волонтери Червоного Хреста та представники медичної швидкої допомоги», - розповів у коментарі CBN заступник начальника Управління з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами обласної військової адміністрації Костянтин Дружинін.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дружинін також розповів, що на одній з локацій людей навчають управляти психоемоційним станом у критичних ситуаціях. На інших - відпрацьовують практичні дії надання серцево-легеневої реанімації, зупинки кровотечі. А військові медики проводять заходи тактичної медицини. Після проведення майстер-класів усі охочі матимуть можливість практично відпрацювати провила надання медичної допомоги, які вони сьогодні побачили.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.