У пресцентрі CBN відбудеться всеукраїнська пресконференція «Послуга раннього втручання в Україні та у вашому місті»

Перегляди: 552

9 вересня о 12 годині дня відбудеться всеукраїнська пресконференція в 6 містах України. Подія буде присвячена розширенню послуги раннього втручання в нових містах України. В Кропивницькому пресконференція пройде о 12 годині у пресцентрі CBN.

Раннє втручання це комплексна послуга допомоги родинам, що виховують дітей до чотирьох років. Команда раннього втручання підтримує та супроводжує сім‘ї з малечею, в якої є порушення розвитку або існує ризик, що вони з‘являться. Комплексність підходу полягає у злагодженій роботі психолога, логопеда, лікаря (зазвичай педіатра або дитячого невролога), фахівця соціальної роботи та, фізичного терапевта. Вони діляться досвідом та спостереженнями. У подальшому з родиною взаємодіє один фахівець (тобто первинний провайдер послуги), який за потреби консультується з іншими колегами.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Послугу раннього втручання надають відповідно до пріоритетів родини, регулярно, протягом тривалого часу та використовує можливості розвитку дитини в природному середовищі. Команда фахівців включно з директоркою КП «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Фортечної районної у м. Кропивницькому ради» Лілією Місюнею працює разом з батьками в партнерстві.

Спікеркою заходу стане директорка Комунального закладу «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Фортечної районної у м. Кропивницькому ради» Лілія Місюня (099 9211339, kzrebcentr@ukr.net)