До Кропивницького передали гуманітарний вантаж з Франції (фото)

Перегляди: 1530

Учора, 12 вересня, організація OlgAlsace із Франції передала гуманітарну допомогу до Кропивницького.Гуманітарний вантаж отримав благодійний фонд «Мачок».

«Ми отримали фуру допомоги з Франції від організації OlgAlsace, її засновницею є українка – Ольга Павлова. Вона згуртувала навколо себе людей, які збирають допомогу для українців. Кожного разу фонд намагається відправити авто до іншого міста, аби більше людей отримали допомогу», - розповіла у коментарі CBN кропивницька волонтерка Юлія Куліш.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Юлії Куліш, від Франції Кропивницький отримав 10 функціональних ліжок з матрацами для медичних закладів, візки, ходунки, медичне обладнання, медикаменти, намети, генератор, одяг тощо.

Допомогу фонд «Мачок» передасть місцевим медзакладам. Це уже 29-та фура з гуманітарною допомогою, яку відправили від організації OlgAlsace до України.

Юлія Куліш та Ольга Сторожук - сестри, які на початку повномасштабного фонду створили благодійний фонд «Мачок» на Кіровоградщині. За час повномасштабного вторгнення на потреби військових зібрали понад 5 млн грн. Волонтерки збирають кошти на автівки та зброю, що необхідні українським воїнам.

Організація OlgAlsace стала центральною асоціацією допомоги українцям у Франції. Фонд створила українка Ольга Павлова та інші волонтери, які їй допомагають. Фонд передає продукти, одяг та ліки в постраждалі від війни райони України.

Фото зі сторінки Ольги Павлової у фейсбуці