Кропивницька міськрада витратить майже 20 млн грн на ремонт укриття заводу «Друкмаш»

Перегляди: 1865

Кропивницька міська рада оголосила тендер на суму 19 528 000 грн на ремонт укриття колишнього заводу «Друкмаш».

Відповідний тендер розміщений на платформі електронних закупівель Prozorro.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Укриття знаходиться по вулиця Героїв Рятувальників. Тендер на будівельно-монтажні роботи оголосили вчора, 12 вересня. Кінцевий строк подачі заявок - 20 вересня. Підставою для відмови в участі у процедури закупівлі може бути притягнення фізичної чи юридичної особи до кримінальної відповідальності за правопорушення, вчинене з корисливих мотивів. Зокрема, йдеться про хабарництво та відмивання коштів.

Об'єм роботи включає у себе, зокрема, проведення освітлення, трубопроводу та вентиляції, облицювання та штукатурку стін.

Строк виконання робіт - 31 березня 2024 року.

Нагадаємо, у січні 2023 року комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій доручила управлінню комунальної власності Кропивницької міської ради підготувати організаційно – правові підстави щодо прийняття в комунальну власність два об’єкта укриття, які обліковувалися на території колишнього ВАТ «Друкмаш» по вулиці Героїв рятувальників, 2.