В Онуфріївській громаді провели в останню путь військового (фото)

Перегляди: 2039

Сьогодні, 14 вересня, Онуфріївська громада провела в останню путь військового Сергія Бартка.

Про це повідомляє Онуфріївська селищна рада у Facebook

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сергій народився 31 серпня 1978 року в Сумській області, у місті Дружба, в багатодітній родині. Потім сім’я переїхала в село Млинок Онуфріївської громади, де він згодом навчався у місцевій школі. Після закінчення школи проходив службу в армії.

З 2000 року по 2019 рік працював на різних посадах в державній установі «Кременчуцька виправна колонія № 69». У 2019 році чоловік підписав контракт із ЗСУ і з 2020 року служив в ЗСУ.

Спочатку проходив службу у медичній частині на території Донеччини, виконував завдання поблизу Донецького аеропорту. У 2021 році його підрозділ зайшов на Луганщину. З початком повномасштабного вторгнення продовжував тримати бойові позиції під постійними обстрілами градів.

Сергій був військовослужбовцем санітаром-водієм 57 бригади 42 батальйону, виконував бойові завдання в медичній частині на території Донеччини та Луганщини. 13 вересня 2023 року чоловік помер від хвороби.