У Кропивницькому влаштували благодійний ярмарок (фоторепортаж)

Перегляди: 1368

Сьогодні, 15 вересня, у Кропивницькому біля міськради провели благодійний ярмарок крафтовиків, під час якого збирали кошти на ЗСУ.

Ярмарок приурочили до дня міста.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Традиційно, кропивничани святкують день міста в третю суботу вересня. Цього року через воєнний стан замість традиційного святкування проводять низку заходів, які можуть допомогти підтримати воїнів на фронті. Одним із них став благодійний ярмарок.

У заході також брали участь представники КропКрафту, які минулими вихідними відзначали ювілейний ярмарок та збирали кошти на потреби військового підрозділу, у якому служить кропивницький журналіст Ігор Крушеніцький.

«Ми дуже любимо та шануємо наше місто, тому сьогодні ми збираємо кошти для наших захисників. Всі, хто сьогодні тут, допомагають хлопцям на передовій та наближають перемогу», - розповіла CBN співзасновниця КропКрафту Інна Ромащенко.

Всі охочі мали можливість придбати гончарні вироби, городину, м'ясо, спеції та солодощі. Також містяни продавали квіткові композиції в рамках акції «Квіти для ЗСУ».

Ярмаркували протягом восьми годин, з 8:00 до 16:00.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.