Волонтери «Української команди» передають військовим набори для обігріву та виготовляють «бандеро-печі»

Перегляди: 604

Регіональний волонтерський штаб «Українська команда» з початку повномасштабного вторгнення передав для військових з Кіровоградщини 1200 наборів для обігріву та 32 буржуйки. Штаб працює від початку повномасштабної війни.

«Перший збір коштів, який ми оголосили, був на виготовлення «бандеро-печей» – це звичайні буржуйки. Завдяки коштам, що скидали люди, ми змогли виготовити та передати 32-пічки для ЗСУ. Далі збирали на «теплі пакети» – це індивідуальні набори для обігріву бійців. І взимку військові отримали 1200 таких пакетів. Також забирали кошти для придбання захисту від комарів та кліщів, ми передали до 1000 таких комплектів для ЗСУ», - розповів у коментарі CBN регіональний керівник волонтерського штабу «Українська команда» Віталій Линник.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами регіонального керівника, волонтери також долучилися до всеукраїнського масштабного збору коштів, аби придбати дрони-камікадзе. Тоді за результатами збору коштів військові частини України отримали 100 дронів.

«Ми ще системно щомісяця передаємо одній із військових частин продукти та будівельні матеріали. Загалом, військові до нас самі приїжджають, аби забрати, усе що ми зібрали, або ми з командою разом їдемо до них на місця дислокації», - додав Віталій Линник.